ATP napisał(a):Ale cholera jasna mnie strzela, jak mam do czynienia z fangirslami. Jak byłam na ich koncercie w Warszawie, stałam sobie na płycie jak pan Bóg przykazał, znosząc narzekania brata, zawodzenie Michała S. i czekając na MCR, dziewczynka obok mnie, lat mniej więcej 14 (bez obrazy dla wszystkich w tym wieku), prowadziła ze swoim ojcem (wyraźnie znudzonym) taką oto konwersację:
Tata: Ale powiedz mi... Dlaczego ty ich właściwie słuchasz?
Dziewczynka: Bo fajnie wyglądają.
Nóż mi się w kieszeni otworzył i miałam wbić ją glanami w ziemię, taka już jestem. Okułam się trochę, jak po koncercie widziałam podziw na jej twarzy. Najwyraźniej zdziwiła się nieco, że prawdziwi fani znają tekst niemal każdej piosenki i to nie tylko refren ;)
O tak. Zgadzam się z tb. Ja też tak miałam na początku. O jacy oni zajebiści. Ściągnęłam ich piosenki, a potem looknełam do GoogleGrafika żeby ściągnąć zdjęcia Gera. Moje odkrycie: Jaki on ohydny. Nie bd. ich słuchać, ale w końcu uświadomiłam sobie że nie liczy się wygląd tylko to jaką grają muzę i powiem że zmieniłam się od tego momentu :). Pacze na muzykę a nie na wygląd :)