Moderatorzy: Administratorzy, Starszy moderator, Moderatorzy
KillJoy napisał(a):A mój Frank ciągle tylko siedzi z zamkniętymi oczami. Gerard się wspina, łazi, pije kawę i czyta komiksy, a Frank jakiś niemrawy.
kobra kid napisał(a):mój gee ciągle się przegląda w lustrze
ChemicznyPłaz napisał(a):Frank kocha gonić po górze pulpitu i po oknie mozilli (tak się wspina po tym pasku).
noisevictim napisał(a):A i owszem. Pani, która je stworzyła ma w planach dorobienie także Killjoys'owych chłopaków c:
kobra kid napisał(a):a na chrome się wspinają ??
noisevictim napisał(a):ChemicznyPłaz napisał(a):Frank kocha gonić po górze pulpitu i po oknie mozilli (tak się wspina po tym pasku).
Czyli że chodzą Ci normalnie po okienkach? Próbuję odkryć na jakie przeglądarki się wspinają, a na jakie nie D:
ChemicznyPłaz napisał(a):noisevictim napisał(a):ChemicznyPłaz napisał(a):Frank kocha gonić po górze pulpitu i po oknie mozilli (tak się wspina po tym pasku).
Czyli że chodzą Ci normalnie po okienkach? Próbuję odkryć na jakie przeglądarki się wspinają, a na jakie nie D:
Gerdem rzucałam po mozilli i się nie chwytał, Franka podrzuciłam i chwycił się paska ;3 Na innych nie próbowałam
noisevictim napisał(a):czekam na Michała z funkcją 'jazda na jednorożcu' *
jabłkoo napisał(a):UWAGA, UWAGA! Mikey będzie miał m. in. pokerfejsa i dosiądzie unicorna!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość