Witam. To mój pierwszy post na tym forum, jeśli zły dział proszę o przeniesienie albo zostawienie tu jeśli to możliwe... Przepraszam
Jestem fanem MCR od miesiąca. To mało, lecz zamierzam spędzić z muzyką zespołu jeszcze długą część życia xD
Otóż jestem szczęściarzem. Na ostatniej lekcji muzyki każdy miał napisać swoje imie i wrzucić do kuli. Potem było losowanie. Ten kto zostanie wylosowany ma przynieść koncert ulubionego wykonawcy/zespołu na DVD. Będziemy oglądać na lekcji. WYLOSOWANO MNIE! :) Jestem wielkim szczęściarzem, bo to doskonała okazja na małą promocję zespołu :) Niestety takiego koncertu nie posiadam. A nawet jakbym kupił to nie dojdzie na lekcje muzyki(piątek 26 marca, za dwa dni). Mimo iż nie znoszę piractwa jestem zmuszony ściągnąć koncert.
Proszę o dobry koncert MCR. Chciałbym był był z ery ostatniego albumu. Najlepiej jeden z dwóch koncertów które są na ostatnim DVD.
Jeśli znacie link(w Google szukałem, nic ciekawego) lub macie na kompie to umieśćcie na rapidzie albo megaupload. To naprawdę bardzo dla mnie wazne!
Proszę o pomoc!