Och, Mikey jest po prostu piękny! Uwielbiam, kedy próbuję nim rzucić, a on robi obrażoną minę i zakłada ręce na piersi xd. Do tego jego jednorożec i sposób, w jaki się rozmnaża powalają. Jestem kompletnie zakochana w shimeji :D.
Jest gdzieś opcja/program i wybierasz bądź usuwasz tam programy, które włączają się na starcie systemu, jak dokopię się do tego to wstawię. Mój Frankuś tak słodko wcina loda
Cocaine: dokop się!! <ładnie prosi> Widzę że w planach Ray i Bob.... Jakie funkcje będzie miał Ray??? Ja głosuję za potrząsnie afrem ^^ A Bob....chyba będzie odchodził z zespołu?
Jestem u taty na komputerze i działają! :) Widocznie na tamtym laptopie jest coś nie tak. Siedzą sobie skarby trzy. Co jakiś czas Frank udaje Spiderman'a i rzuca się na 'ściany'. A Gerard jest chyba jakiś superpłodny, bo wyszłam do kuchni na dwie minuty, przychodzę a ty dwunastu Gee!
Would you destroy something perfect in order to make it beautiful?
Moja siostra widząc robaka w arfo Ray'a stwierdziła, że ma wszy mój Gerdzio czyta komiks, Frank gra na gitarce, a Majkel od iks czasu gapi się na swojego jednorożca kocham te ludki <3
Reeeeeeeeej!!!!! Fak ja :D Jak tylko wrócę do domku, zaraz instaluję :3 Pozdro z Karkowa ;3
Time grabs you by the wrist, directs you where to go. So make the best of this test, and don't ask why. It's not a question, but a lesson learned in time.
Boże to jest genialne! Za każdym razem, kiedy Mikey strzela poker-face'a umieram ze śmiechu XD Moi kochają się wspinać po pulpicie... a moją nową pasją jest zrzucanie ich stamtąd A teraz Gerard czyta sobie komiksy, a Frank sobie siedzi obok <3 <rozpływa się> To jest takie pocieszne <3
Kocham to! ;d Jak się wspinają to chowają się po górnych rogach i nie wiesz, gdzie są. :| xD Zazwyczaj jak oglądam np. kwejka to Majki strzela pokerfejsa.
hahahha leje od dobrych pol godziny bo Ray wykopal mi okienko z firefoxem i musialam go wylaczyc XDDDD mikey sie tak slodko skrada wlasnie, drugi mikey, drugi ray sie wlasnie wpsinaja, jeden z gee czyta, franki wlasnie stworzyl sobie kumpla i leza kolo siebie... to jest taaaaaaaakie slodke <3
Lalo, najwięcej ich znajduje się na deviantart.com , gdzie wystarczy wpisać 'shimeji (i np.) hayley'. Jeśli ktoś się kiedykolwiek zabrał za tworzenie, na pewno się wyświetli.